Inspiratiesessies voeding en bewegen bij Bezoekerscentrum Ommen

Het Bezoekerscentrum naast de Besthmenermolen is steeds vaker het bruisende middelpunt van excursies, workshops en andere activiteiten. Op donderdagavond 17 en donderdagavond 31 oktober draait het er om gezond leven. Het Bezoekerscentrum werkt hiervoor samen met Christine Hulst. Zij verzorgt dan de Inspiratiesessies ‘2.0 met Voeding’ en ‘2.0 met Bewegen’.

Wil je weten hoe je met goede voeding en beweging gezonder ouder kunt worden of nu eindelijk je vitaliteitsdoel kunt halen? Zie je door al de informatie die over deze onderwerpen op je af komt, door de bomen het bos niet meer? Christine zet het voor je op een rijtje en legt uit. Zij is integraal vitaliteits- en leefstijlcoach en specialist op het gebied van voeding en bewegen. In een ontspannen sfeer en met humor weet zij mensen te inspireren en te motiveren. Je zult niet de eerste zijn waarbij na deze Inspiratiesessies de knop omgaat en zo afstevent op gezonder, succesvoller en gelukkiger!

Meld je aan voor de inspiratiesessies op donderdag 17 en 31 oktober. Inloop vanaf 19.15 uur, aanvang 19.30 uur. Kosten voor deelname: € 15,00 per persoon, inclusief koffie. Stuur een mail naar: info@succesvolvitaal.nl. Kijk voor meer info op www.succesvolvitaal.nl of bel Christine op 06-13421574.

Foto door: Marjolijn Rhee

Post a comment