Groen Installatietechniek B.V.

Mijn naam is Gerbrand Groen. Samen met mijn zoon Frank Groen run ik het bedrijf Groen Installatietechniek. 'Marjolijn benaderde mij en wilde graag eens met me praten over duurzaamheid en over het bezoekerscentrum. Ik draag het Bezoekerscentrum Ommen een warm hart toe, zo ook de natuur.

'Wij steunen dit burgeriniatief van harte.'

Het bezoekerscentrum ligt op een fantastische plek. Ik woon er praktisch naast. Ik ben blij dat Marjolijn het initiatief heeft genomen om weer een functie te geven aan het voormalig natuurinformatiecentrum en dat de gemeente dit burgerinitiatief faciliteert. Om haar te steunen helpen we haar bij haar plannen.

Duurzame energie

Het gebruik maken van duurzame energie behoort tot de plannen van het Bezoekerscentrum Ommen. Wij gaan het bezoekerscentrum helpen om een duurzaam centrum te worden. De huidige verlichting wordt vervangen door LED-verlichting. Een eerste stap is gezet. Samen voort.

Groen Installatietechniek B.V.

Of het nu gaat om zonnepanelen, warmtepompen of CV-ketels bij ons bedrijf kun je terecht. We verzorgen installaties en voeren onderhoud uit. Het professioneel uitvoeren van klussen, of het nu gaat om klussen op het gebied van elektra, loodgieterswerk, sanitair, verwarming/koeling en dak- en gootwerk, je kunt het zonder zorgen aan ons overlaten. Wij zijn een vertrouwd adres en werken volgens de laatste normen afgestemd op je persoonlijke situatie.

Een natuurlijke groet van,
Gerbrand en Frank Groen

Bezoek de website van Groen Installatietechniek B.V.
Tel. 0529-452203