Lida Ekkelenkamp

Ik ben Lida Ekkelenkamp en ben geboren in Sneek. Ik woon als sinds 1976 in Ommen waar ik tot 2012 met mijn man Willy Ekkelenkamp Lunchroom Ekkelenkamp runde. Het bezoekerscentrum staat in het groene hart van Ommen en is de ideale plek voor het starten van een wandeling en/of fietstocht.

Gastvrijheid in Ommen

Gastvrijheid is van groot belang, voor nu en in de toekomst. Veel toeristen komen naar Ommen en dat moeten we met zijn allen zo houden. We moeten dit bezoekerscentrum met elkaar overeind houden en samen inzien dat dit centrum een dikke plus voor Ommen is. Niet alleen op het gebied van gastvrijheid, toch ook zeker maatschappelijk.

'We moeten dit centrum met elkaar overeind houden'

Het Bezoekerscentrum Ommen is belangrijk voor Ommen. Het is mooi dat zoveel vrijwilligers dit initiatief steunen. Ik steun het ook van harte en daarom heb ik plaatsgenomen in het Comité van Aanbeveling.

Hartelijke groeten,
Lida Ekkelenkamp

Interesses

Ik ben geïnteresseerd in Ommen en de natuur. Ik hou van fietsen echter lukt dit helaas niet meer. Ik ga samen met mijn man regelmatig dagjes weg. We hebben laatst bijvoorbeeld gevaren op de Vechtezomp in Gramsbergen. 'Yes, we krijgen ook een zomp in Ommen.' We hebben ook al eens een prachtige vaartocht op de Regge beleefd, een echte aanrader.