Aristakes Jessayan

Dag lieve mensen. Mijn naam is Aristakes Jessayan. Ik ben geboren in Griekenland en mijn ouders zijn van Armeense afkomst.

Emotie, gevoel, dat is waar het om gaat.

Ik heb een passie voor muziek. Emotie, het gevoel, dat is waar het om gaat. Met ziel en zaligheid schrijf ik nummers. Ik zing de nummers en begeleid mezelf op de piano. Het liefst speel en zing ik achter mijn vleugel.

Overeenkomsten zijn voelbaar

Ik ben een gevoelsmens. Via Facebook werd ik geraakt door berichten van Marjolijn. Ik voelde direct aan dat zij zich met hart en ziel haarzelf inzet voor de maatschappij. Ik legde contact met Marjolijn en we maakten een afspraak om kennis met elkaar te maken. De locatie waar zij het Bezoekerscentrum Ommen ontwikkelt sprak me enorm aan. Ik zette mijn keyboard buiten op tafel en begon te spelen en te zingen. Het was een prachtige zonnige dag. Marjolijn werd geraakt door mijn nummers. We spraken met elkaar over muziek en allerlei andere dingen in het leven en besloten een concert mijnerzijds te organiseren. De overeenkomsten zijn voelbaar. Vanuit je hart leven, vanuit je hart geven. Ik vind het geweldig om haar te steunen bij de ontwikkelingen van het Bezoekerscentrum. Daarom ben ik ook bij de club en zit in het Comité van Aanbeveling met een hoop andere mooie mensen.

Ik help Marjolijn graag met het realiseren van haar oprechte droom, om Ommen en het bezoekerscentrum van Ommen op de kaart te zetten.