Jurrie Baas

Toen Marjolijn mij benaderde met de vraag of ik haar wilde helpen met het ontwikkelen van een educatieve tuin hoefde ik niet lang na te denken. 'Ja', zei ik direct, iets in mij zei dat ik dit gewoon moest doen. Natuurlijk Ommen is een succes en met wat ondersteuning wordt het bezoekerscentrum dat ook. Daarom heb ik toegezegd dat ik ga helpen de tuin te ontwikkelen tot een educatieve belevingstuin.

Helaas hebben we vanwege de hele warme seizoenen de plannen nog niet helemaal kunnen uitvoeren maar daar komt verandering in. Want niets is zo veranderlijk dan het weer in Holland.

Medewerker Anouk (foto) vindt de samenwerking ook helemaal b(l)oeiend.

Groen zit in mijn hart

De natuur zit in mijn hart. Het groen in Ommen draagt bij aan een prettige leefomgeving. Deze toeristische trekpleister bij de prachtige molen staat in het groene hart van Ommen. Met mijn ´groene handen´en mijn mooie bedrijf help ik graag mee om dit tot een succes te maken.

Het complete tuincentrum met een eigen visie

Jurrie Baas is al jaren een begrip in Ommen en omstreken, is in de regio één van de meest complete tuincentra met een geheel eigen visie. Een schitterend tuincentrum met alles voor uw tuin, maar ook een ruim assortiment woondecoratie, cadeau-artikelen, kamerplanten, snijbloemen enz. te veel om op te noemen.

Kom gewoon eens kijken in ons mooie tuincentrum en neem een kijkje in het bezoekerscentrum.

Hartelijke groeten,
Jurrie

Bezoek de website van Jurrie Baas
Tel. 0529-453708