Jouw Printshop

Mijn naam is Stefan Meijerink. Jouw Printshop sponsort Natuurlijk Ommen en het Bezoekerscentrum Ommen. Wij verzorgen voor veel recreatieve bedrijven, maar ook voor verenigingen en stichtingen het drukwerk en brochures. Verzorgd drukwerk hoort bij de kwaliteit van informatieverstrekking.

Samenwerken en elkaar wat gunnen

Daarnaast vinden wij het van groot belang dat er wordt samengewerkt en dat we elkaar succes gunnen. Met elkaar verbinden en elkaar steunen om het met elkaar beter te doen voor Ommen, dat is het uitgangspunt en daarom steunen wij Natuurlijk Ommen met het Bezoekerscentrum.

Hoogwaardig printwerk

Jouw Printshop verzorgt printproducties op een hoogwaardig niveau. Kwaliteit is van groot belang, daarom produceren wij het printwerk met de modernste machines en wij leveren ons werk tegen een scherpe prijs. Dat maakt het erg aantrekkelijk om het printwerk door ons te laten verzorgen. Wij werken voor particulieren, bedrijven waaronder ook grafische.

Wil je zien wat we drukken en kennismaken met ons bedrijf? Loop eens bij ons binnen. Wij zitten aan het Vrijthof in de binnenstad van Ommen met parkeerplaatsen voor de deur. Ziet u drukwerk van het Bezoekerscentrum Ommen, dan is dat door ons verzorgd, breng eens een bezoek aan het bezoekerscentrum bij de mooie molen.

Groeten,
Stefan Meijerink

Bezoek de website van Jouw Printshop
Tel. 0529-451351