Mohocar Caravans

'Kamperen doe je natuurlijk in Ommen', zegt Dick van der Vegt. Ik run met mijn compagnon Arjan Schuurhuis en ons team Mohocar Caravans, en met succes! Ons bedrijf, van oorsprong een familiebedrijf, heeft zich in de afgelopen jaren flink bewezen.

We zijn een vertrouwd adres voor de aanschaf en het onderhoud van caravans. Naast de grote showroom heeft de zaak een eigen werkplaats en een grote kampeerwinkel waar je de meeste benodigdheden vindt op het gebied van kamperen.

Wij steunen het initiatief van het bezoekerscentrum en daarom ondersteunen we dit initiatief door middel van sponsoring.

Tevreden toeristen blijven kiezen voor Ommen

Het is belangrijk om onze toeristen en bezoekers kennis te laten maken met Ommen en dan met name de natuur want vanwege de natuur komen de bezoekers en toeristen naar Ommen om te genieten van hun vakantie of gewoon voor een dagje uit. Dat de toeristen tevreden blijven is voor ons van groot belang want dan komen ze ook vol tevredenheid bij ons in de zaak.

Caravan servicepunt voor onderhoud en reparatie

Kom de caravans in onze showroom eens bewonderen en wil je informatie over wat er in Ommen te doen is? Breng dan een bezoek aan het bezoekerscentrum. Wij zijn dealer van Eriba, lid van Viva kamperen en we zijn een Kip Service Punt. We onderhouden en repareren alle merken

Groeten en tot ziens,
Dick van der Vegt en Arjan Schuurhuis

Bezoek de website van Mohocar Caravans
Tel. 0529-454425