Dag. Mijn naam is Jurgen Boertjes en ben eigenaar van houtzagerij Boertjes Wood in Balkbrug.

'Hout .'

Ik vind het prachtig dat mensen zich vol passie inzetten voor hun omgeving. Marjolijn kwam bij me en vertelde over haar initiatieven Natuurlijk Ommen en het verlengstuk Bezoekerscentrum Ommen. Ze had een ontwerp gemaakt om de tuin op een duurzame manier in te richten en dacht aan Douglas hout. Omdat ze weinig budget had heb ik haar naast een bijdrage dat ze van het het Oranjefonds heeft gekregen geholpen het tuinproject te realiseren. Het is geweldig om te zien dat bezoekers, nu de zitmeubelen van Douglas hout zijn gerealiseerd, genieten van de plek. Het is een inspirerende groene plek. Ik vind het dan ook mooi dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan dit project.

Boertjes Wood Houtzagerij

De houtzagerij is het houtbedrijf dat levert aan groothandel, houthandel en kleinbedrijf. Particulieren worden, vanwege de marktontwikkelingen, doorverwezen naar de lokale houthandel. Verse stammen hout worden in ons bedrijf verwerkt tot balken en planken. Wij werken voornamelijk Inlands Eiken, Douglas, Lariks hout.

Een hartelijke groet van,
Jurgen Boertjes

Bezoek de website van Boertjes Wood Houtzagerij
Tel. 06-11137882