Op pad met Herma

Herma Kotterink woont in Ommen en heeft in 2010 een herseninfarct gehad. Herma’s rechterarm is geheel verlamd en haar rechterbeen gedeeltelijk, waardoor zij moeilijk kan lopen. Ze is dol op de natuur en heeft jarenlang in de buurtschap Junne gewoond. Ze heeft in de jaren negentig een cursus gevolgd voor natuurgids en geeft rondleidingen. Herma vervoert zichzelf met de golfkar. Met een opgeladen golfkar rijdt ze ongeveer dertig kilometer. Herma houdt van gezelligheid en van de natuur en werkt als vrijwilliger bij het Bezoekerscentrum Ommen.

Samen op pad met Herma

Wil je er gezellig even uit en iets van Ommen en omgeving zien? Dan kan dat. Herma neemt je graag mee voor een ritje in haar golfkar. Vraag een rit aan door onderstaand formulier in te vullen.

Opstappunten of ophalen

Er zijn diverse opstappunten in Ommen waar Herma jou op het afgesproken tijdstip ophaalt. Je kunt kiezen voor een rit van 1 uur of van 2 uur. Aan het begin, tussentijds of aan het eind krijg je gratis een kopje koffie of thee. De rit kost 12,50 per uur en je kunt kiezen voor een rit van 1 of van 2 uur.

Wij hebben de volgende opstappunten:

Wijksteunpunt Oldenhaghen
Wijksteunpunt ’t Vlierhuis
Wijksteunpunt Nijenhaghen
Bezoekerscentrum Ommen
Gemeente Ommen

(aanvraagformulier)

 

 

Post a comment