De Ommer Vuurtrommel

De Ommer Vuurtrommel is exclusief te koop en te huur bij het Bezoekerscentrum Ommen. De vuurtrommels worden gemaakt door Rick en Niels. Zij wonen in Ommen en hun vader repareert al jaren wasmachines. De roestvrijstalen trommels krijgen een tweede leven. Ze worden door Rick en Niels omgetoverd tot de Ommer Vuurtrommel.

Duurzaam en van roestvrij staal

Een duurzame robuuste trommel van roestvrij staal is een blikvanger op elk terras en bij elk evenement. De vuurtrommel is aan de onderzijde dicht en deze staat op poten. Door de gaten in de trommel is er een goede trek waardoor het vuur zich snel in de trommel verspreid en zorgt voor een prachtige warme sfeer.

'Voor een gezellig warmtemoment'

Jong ondernemerschap en creativiteit stimuleren

Het Bezoekerscentrum Ommen steunt jong ondernemerschap. Rick is tweeëntwintig jaar en Niels is vijftien. De broers maken samen de vuurtrommels en hun oom Peter last de poten eronder. 'We hebben ze ingezet bij de Nieuwjaarswandeling en de vuurtrommel viel in de smaak bij de bezoekers. 'Wat een mooi idee en want brand de vuurtrommel prachtig, dat is ook wel wat voor ons', zei een bezoeker. Daar hebben we op ingespeeld en we zijn er van overtuigd dat de vuurtrommel een plaats in neemt bij veel inwoners in Ommen.