Kerken in Ommen zoeken samenwerking met Bezoekerscentrum Ommen

De Interkerkelijke Werkgroep rondom Pasen, van de Gereformeerde Kerk, Hervormde Kerk, Gereformeerde Kerk vrijgemaakt en de Katholieke kerk, heeft de samenwerking gezocht met het Bezoekerscentrum Ommen, het verlengstuk van het portaal Natuurlijk Ommen en met Arend Spijker.

Download het werkblad voor de kinderen:
Diersporen ontdekken – Natuurlijk Ommen pdf download

Arend Spijker verzorgd excursies en lezingen voor groepen bij het bezoekerscentrum in Ommen. Het bezoekerscentrum is gevestigd in het voormalig natuurinformatiecentrum bij de Besthmenermolen. ‘Ontdek de dierensporen’ is een excursie voor groepen die het bezoekerscentrum onder leiding van Arend Spijker aanbiedt, ook is er vanaf maart een arrangement te boeken voor gezinnen. Ouders/verzorgers kunnen dan met elkaar speuren naar dierensporen.

De Interkerkelijke Werkgroep rondom Pasen heeft i.s.m. met Arend en het bezoekerscentrum een printbare verkorte versie gemaakt van het Dierensporen ontdekken. Klik op de onderstaande link om het bestand te downloaden en te printen en ga met de kinderen lekker speuren door de woestijn (De Sahara). Wij wensen iedereen veel plezier!

Voor het downloaden van het bestand heb je Acrobat Reader nodig.
Download eventueel de gratis versie hier.

Het bestand is te downloaden vanaf woensdag 17 februari t/m maandag 5 april 2021.

Post a comment