Joke van Dijk-Schut uit Almelo exposeert in Bezoekerscentrum Ommen

In het Bezoekerscentrum Ommen is van 1 februari tot 1 april 2020 de expositie ‘Landschappen’ van Joke van Dijk-Schut uit Almelo te bezichtigen.

 

Joke woont in Almelo en schildert met olieverf voornamelijk landschappen en portretten. De landschappen die Joke schildert ontstaan door haar ervaringen in het landschap, serene schoonheid of verstoring van de sereniteit.

 

Ziel, licht en contrast zijn de sleutelwoorden die leiden tot de prachtige aansprekende landschappen. Ieder landschap heeft iets unieks.

Kunstenares: Joke van Dijk-Schut

Het Bezoekerscentrum Ommen is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur en de toegang is gratis en bevind zich aan de Hammerweg 59a in Ommen (naast de Besthmenermolen) Vanuit het Bezoekerscentrum Ommen kun je tevens genieten van de prachtige natuurgebieden. Het bezoekerscentrum biedt ook interessante arrangementen aan voor groepen. Parkeren is gratis. Het centrum is rolstoelvriendelijk en er is een invalidentoilet aanwezig.

Exposant: Kunstenares Joke van Dijk-Schut
Periode: 1 februari tot 1 april 2020
Te bezichtigen op: woensdag, zaterdag en zondag tussen 10.00 uur en 16.30 uur

Exposeren in het Bezoekerscentrum Ommen

Exposities worden regelmatig gehouden in het Bezoekerscentrum Ommen. Kunstenaars krijgen, indien er expositieruimte beschikbaar is, de mogelijkheid om hun kunstwerken te tonen aan de bezoekers van het centrum. Veel kunstenaars hebben een link met de natuur, maar ook natuurliefhebbers houden over het algemeen van kunst. Het bezoekerscentrum is dan ook bij uitstek de perfecte plek voor een kunstenaar om zijn of haar werken onder de aandacht te brengen van anderen.

Kunstenaars kunnen zich aanmelden

Ben je kunstenaar dan kun je je aanmelden. Onze kunstcommissie beoordeeld of de werken passen en toegelaten worden in het bezoekerscentrum en of ze eventueel bij een bepaald thema passen. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Je kunt als kunstenaar zelf een gewenst periode aangeven.

Periode 1 februari tot 1 april - bezet
Periode 1 april tot 1 juni - open
Periode 1 juni tot 1 augustus - open
Periode 1 augustus tot 1 oktober - open
Periode 1 oktober tot 29 december - open