Expositie glas, schilderijen en keramiek

In het Bezoekerscentrum Ommen is vanaf 1 januari 2022 kunst te bewonderen. Irva Bonthuis exposeert met glas, Harry Soepenberg met schilderijen en Monique Meijer met keramiek.

 

Tijdens openingstijden is er vrije inloop en kun je de werken bewonderen. De werken zijn bij het bezoekerscentrum te koop. Uiteraard brengen wij je eventueel in contact met de desbetreffende kunstenaar(s) van de kunstwerken waarin je geïnteresseerd bent. Laat je verrassen en kom de prachtige werken bewonderen. 

Kunstenares: Joke van Dijk-Schut

Exposant 1: Harry Soepenberg (schilderkunst)
Exposant 2: Irva Bonthuis (glaskunst)
Exposant 3: Monique Meijer (keramiek)

Periode: van 1 januari tot 1 april 2022
Te bezichtigen tijdens openingstijden

Exposeren in het Bezoekerscentrum Ommen

Exposities worden regelmatig gehouden in het Bezoekerscentrum Ommen. Kunstenaars krijgen, indien er expositieruimte beschikbaar is, de mogelijkheid om hun kunstwerken te tonen aan de bezoekers van het centrum. Veel kunstenaars hebben een link met de natuur, maar ook natuurliefhebbers houden over het algemeen van kunst. Het bezoekerscentrum is dan ook bij uitstek de perfecte plek voor een kunstenaar om zijn of haar werken onder de aandacht te brengen van anderen.

Kunstenaars kunnen zich aanmelden

Ben je kunstenaar dan kun je je aanmelden. Onze kunstcommissie beoordeeld of de werken passen en toegelaten worden in het bezoekerscentrum en of ze eventueel bij een bepaald thema passen.

(aanmelden is mogelijk, echter op dit moment is er geen plaats voor meerdere kunstenaars)