Tweede paasdag zoekactie naar de ontsnapte Paashaas

Datum/Tijd
Date(s) - 10/04/2023
10:30 - 12:00

Categorieën


Het Bezoekerscentrum Ommen organiseert op Tweede Paasdag, maandag 10 april 2023 in samenwerking met Kinderboerderij Ommen een zoektocht naar de ontsnapte Paashaas.  

De Paashaas is verdwenen uit zijn hok van de kinderboerderij gelegen op Landgoed het Laer. We hebben een zoektocht gepland op paasmaandag, Tweede Paasdag. De zoektocht wordt goed voorbereid en we willen vragen of kinderen mee willen helpen zoeken. Het wordt een spannende leuke zoektocht. Vooraf aanmelden is verplicht. De zoekactie start bij het Bezoekerscentrum Ommen. 


Foto: De Paashaas bij de Kinderboerderij Ommen.

Zoekactie:
Help jij mee om de Paashaas te vinden? Ga dan mee met de locomotief. Kijk onderweg goed rond of je de Paashaas ergens ziet. Hij kan niet ver weg zijn want hij vind het veel te mooi in Ommen. Geniet tijdens de rit van de omgeving. Vinden jullie de Paashaas en brengen jullie hem samen in de locomotief terug naar de Kinderboerderij? Dan maak je iedereen en alle dieren van de kinderboerderij blij en de deelnemers krijgen een verrassing als het lukt. Zorg dat je er bij bent en geniet van dit paas-avontuur.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de locomotief. VOL=VOL.

Aanmelden:
Meld je aan voor de zoektocht in de ochtend die om 10.30 uur start en om 12.00 uur eindigt of voor de zoektocht die in de middag om 14.00 uur start en om 15.30 uur eindigt.
Datum: maandag (Paasmaandag) 10 april 2023 van 10.30 uur tot 12.00 uur of van 14.00 uur tot 15.30 uur. Zorg dat je een kwartiertje van te voren aanwezig bent.
Startplek en einde: Bezoekerscentrum Ommen, Hammerweg 59a, Ommen
Kosten: € 7,00 per persoon (inclusief limonade met een verassing / koffie of thee met een plak cake) 

  AANMELDFORMULIER


  Wanneer, hoe laat en met hoeveel personen?

  Wil je meedoen met de ochtendzoekactie of de middagzoekactie?


  Aantal kinderen

  Prijs persoon € 7,00


  Aantal verzorger(s)/begeleider(s)

  Prijs persoon € 7,00


  Verklaring

  Ja, ik ben de verzorger of ouder van het kind of de kinderen en begeleid hen tijdens de zoekactie en ga akkoord dat deelname voor eigen risico en rekening is.


  Specifieke wensen


  • 10 april 2023
  • 10:30