Arrangement: Natuurlijk Wandelen met Pasen

Datum/Tijd
Date(s) - 04/04/2021
10:00 - 15:00

Categorieën


Pasen in Ommen. Je kunt in Ommen op zondag, Eerste Paasdag of maandag, Tweede Paasdag een arrangement boeken. Maak een mooie wandeling vanuit het Bezoekerscentrum Ommen. We hebben een route van circa 5 kilometer en een route van circa 8 kilometer. Beide wandelroutes lopen door de prachtige omgeving van het bezoekerscentrum dat zich bevindt naast de Besthmenermolen. Aan het eind van de wandeling geniet je van een heerlijke kop erwtensoep met een paasbroodje van Bakkerij van der Most of een kop warme chocolademelk met een plak cake. Kosten voor deelname € 5,00 per persoon.

 

Aanmelden verplicht
Vanwege de coronamaatregelen dient u zich vóór zaterdag 3 april 2021 digitaal aan te melden. Vul onderstaand formulier zorgvuldig en volledig in.

Regels
Personen uit één huishouden mogen samen wandelen. Wil je met iemand wandelen en kom je uit verschillende huishoudens, dan mag je maximaal met zijn tweeën wandelen.
Voor alle deelnemers gelden de door de overheid gestelde maatregelen.

Arrangement: Natuurlijk wandelen met Pasen
Routes: keus uit een wandelroute van circa 5 kilometer of 8 kilometer
Locatie: Bezoekerscentrum Ommen
Adres: Hammerweg 59a
Plaats: Ommen
Kosten per persoon: € 5,00 (inclusief een kop erwtensoep met een paasbroodje of een kop warme chocolademelk met een plak cake)

  Aanmeldingsformulier


  Aanmeldingsformulier


  Selecteer de gewenste dag en het tijdstip om te starten

  zondag 4 april 2021 (Eerste Paasdag)Maandag 5 april 2021 (Tweede Paasdag)


  Verklaring

  Coronamaatregelen gesteld door de overheid

  Ja, wij zorgen dat we op de hoogte zijn van de coronamaatregelen die gelden op de door ons geselecteerde datum en houden ons aan de maatregelen.

  Opmerkingen: