Peter Kramer

Mijn naam is Peter Kramer. Ik ben een telg uit een Oll`Ommer geslacht. De familie Kramer woont , aanwijsbaar, meer dan 4 eeuwen in de stad Ommen en mogelijk veel langer. Misschien daarom interesseert de historie van stad en ommelanden mij bijzonder. En ook zet ik mij in voor het behoud van ons dialect, oonze sproake.

Ommer verhalenverteller

Met veel plezier vertel ik over de geschiedenis van onze Vechtstad, landhuizen, platteland gebruiken en de natuur, aan een ieder, die het maar horen wil. Voor dat doel heb ik een aantal lezingen en rondleidingen ontwikkeld, die vanaf 1 september a.s. via het Bezoekerscentrum Ommen geboekt kunnen worden.

Gelukkig heb ik al een groot aantal mensen een plezier kunnen doen met een lezing, een rondleiding of een verhaal. En er is veel mogelijk, ook in combinatie met jubilea, reünies, bedrijfsuitjes, vergaderingen enzovoort. Je doet de genodigden een plezier en hebt er ongeveer anderhalf uur geen omkijken naar.

Met vriendelijke groet,
Peter Kramer

ARRANGEMENTEN DOOR AREND SPIJKER